Groepen

GROEP 0, 1, 2 EN 3 (TENTENVELD)

Bij het starten van de spelweek zullen er, na aanmelding bij het bestuur, gekleurde armbandjes uitgedeeld worden. Let op, deze zijn geldig voor alle 3 de dagen!

De kinderen van groep 0, 1, 2 en 3 (kinderen van groep 3 mogen kiezen of ze willen timmeren op het timmerveld of willen spelen en knutselen op het tentenveld) Als je wilt timmeren moet je zelf een groepje maken. Er zijn oudere kinderen die jullie helpen met timmeren. Het tentenveld wordt verdeeld in groepjes, elk groepje heeft zijn eigen tentje. Voor de vakantie zullen de kinderen een briefje thuis ontvangen met daarop de namen van hun begeleiders en hun groepsgenootjes.

Wees creatief met je begeleider en groepsgenootjes en maak wat moois van jullie tentje in het thema. Je begeleider is herkenbaar aan het paarse t-shirt van de Spelweek.

Meenemen op dinsdag: bord
Meenemen op woensdag: bord en bestek
GROEP 3 T/M 8 (TIMMERVELD)

Bij aanvang van de spelweek krijgt iedereen, na aanmelding bij het bestuur, een gekleurd armbandje. Let op! Deze is geldig voor alle 3 dagen!

Belangrijk:
  • stevig/dicht schoeisel
  • spijkers/hamer
  • eventuele versiering (dit moet je na afloop wel zelf weer meenemen naar huis)

Het timmerveld zal in twee├źn gesplitst worden zodat de groepen 3, 4 en 5 een eigen terrein hebben om te timmeren en ook de groepen 6, 7 en 8.

Kinderen moeten zelf hun groepjes vormen en kunnen elke dag timmeren op het aangegeven veld. Je moet zelf een hamer en spijkers meenemen. voor het hout zorgen wij. Het hout wordt door de leiding verdeeld, en hierna wordt er gestart met het bouwen. Bij de groepen 3, 4 en 5 zal extra begeleiding zijn.

De woensdag na de jurering gaan we alles afbreken en opruimen. Om 15.00 uur is het afgelopen.

Voor het timmeren zijn spelregels vastgesteld, deze staan vermeld onder het kopje 'Info'. 
Meenemen op dinsdag: bord
Meenemen op woensdag: bord en bestek